Lukijat

perjantai 23. syyskuuta 2011

Saafa is TÄÄLLÄ! ;)

Heipä hei taas lukijat :)

Come back :) En jaksanut enään lomailla blogistani koska innostuin taas postailuun...! Kiitos Taian eli besuni♥
Mut nyt asiassa on haukkuminen ja kiusaaminen ;) Eli monet on kuullu siittä " Anonyymi ". Mä en ota kantaa koska sitä ei tiedä että onko aina sama "Anonyymi" koska niitä on monia :) Eli ei kannata heti syyttä jos ei ole todisteita ;) Eli te etsijät jokka miettii sitä oikeaa anynoomia niin tseppiä ;) Anskumuru vielkin ei postaa paljon;(
Harmittaa kun Anskumuru oli mun innostus blogin pitämisen ja postailuun!:( Nyt anonyymist pikkasen tietoo siit joka haukkuu toisia!

  • Anonyymi leikkii olevansa jokin panfuulainen!
  • Hän käyttää rumaa kieltä
Ei ollu paljon muuta siittä :) Paitsi pari vihjettä on jo tullu :) Yreitän itsekkin miettiä kuka voisi olla niin tympeä ja haukkua toisia netissä :o Onkohan se haukkuja noussu väärällä jalalla sängystä ylös? :) Mut joo sit vähän mitä on tapahtunut ;) Max kävi klo 18.30 ja oli vähän aikaan ;) Tämä tapahtui perjantaina :) Kuvia en ottanut koska tällä koneella jolla postaan ei voi oikein tallentaa tai jtn. =) Todella kivoja blogeja on kylla te pandat tehneet ;) Katoin blogeja joissa en ole käynyt :) Ne ovat ihan WOW! :) Mutta nyt menen viettämään kultsi päivää :)

Terveisin: Saafa :)

Ei kommentteja:

kävijät liitykä kiitos lukijaksi :)