Lukijat

sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Taas bostaan ;D

Heippa pandat! :)
Tulin taas postaileen! No sori en voinu eilen hirveesti kuumetta :O
Kun mittasin kuumen oli jotain 38.9
 Mä pyörryin sit lattialle :D No heii! Uudet kuukauden blogarrit! Ja täs myös Ellan ja Maxsin postaus!

Pääsiäskisan voittajat ja huhtikuun bloggarit!

April 24th, 2011 Aloha Pandat!
Tänään julkistammekin voittajia oikein roppakaupalla! :shock: Aloitetaanpa ensin pääsiäiskisasta.
PÄÄSIÄISKILPAILUN VOITTAJAT
Väritys- ja piirustuskilpailun parhaat kuvat tulevat tässä! Onnekkaat voittajat ovat:
Alora
Canidi2
Fei9
Krista2001
Lyndsay
Namupanda
Namusiili
Bambu111
Tillervo


Onneksi olkoon! Me valittiin erityisesti sellaisia, joihin oli käytetty paljon aikaa ja luovuutta, joissa oli paljon väriä, koristeluita ja lisähahmoja sekä jotka erottuivat joukosta kokelevilla tyyleillään. :) Voittajat saavat palkintonsa tänään. :mrgreen:
Kuvia tuli yhteensä 140, ja ne olivat kaikki tosi pirteitä ja kivoja. valitettavasti vain 10 voitti tällä kertaa. Kiitos kaikille ihanien värikkäiden kuvien lähettäjille, ja oikein hauskaa pääsiäisen jatkoa!
HUHTIKUUN BLOGGARIT


Seuraavana onkin sitten vuorossa huhtikuun bloggarien valinta. :) Tällä hetkellä meidän mielestä parhaita blogeja kirjoittavat:
Lili100 ja Pikkusiili10
Iigor ja
Xalia!


Tämänkertaiset bloggarit pitävät tosi selkeitä ja hyväntuulisia blogeja, joissa keskitytään olennaiseen: Panfuun ja hauskanpitoon! :cool: Valitsemme erityisesti sellaisia blogeja, joissa ei kirjoiteta loppaamisesta tai negatiivisista asioista eikä ruinata ääniä tai lukijaksi liittymistä ym. ikävää. Lisäksi tämän kertaiset bloggarit kirjoittavat tosi ahkerasti ja hyväntuulisesti ja järkkäävät muitakin kivoja aktiviteetteja blogeissaan. Suuret kiitokset voittajille ahkerasta Panfu-uutisoimisesta! (Huom: Xalian blogissa kirjoittaa myös muita bloggareita, mutta emme valitettavasti voi antaa palkintoa kaikille. Pahoittelumme! Koska Xalia kirjoittaa useimmat kirjoitukset, annamme tikkarin hänelle.)
Ensi kuussa sitten valitaan taas uudet, joten kaikki muut jatkakaahan kirjoittelua sinnikkäästi. :) Muistutan tässä välissä, että me ollaan uusittu meidän blogiohjesivua, joten kannattaa vilkaista sieltä hyviä vinkkejä mahtavan blogin kirjoittamiseen! ;)
BENNY BUNNYN PÄÄSIÄISLAHJAT
Viimeisenä vielä kaikille tiedoksi, että Benny Bunny  lahjoittaa teille tänään ja huomenna pääsiäislahjoja, jos olette auttaneet häntä löytämään kadonneita tipuja. Saatte lahjoja sitä mukaa miten monta tipua löysitte.  Jos löysitte peräti neljä tipua, saatte nämä kaikki koristeet puumajaanne:

Pääsiäistassuittain
Max ja Ella

P.S. Kuukauden bloggarien blogeihin pääsette tästä:
Lili100 ja Pikkusiili10
Iigor
Xalia



Heh heh! Nuo linkit toimii myös ;) Eli älkää epäilkö mua!! :)
Mut tos oli jo iso postaus! Heippaa!

Tassuittain : Saafa! 

Ei kommentteja:

kävijät liitykä kiitos lukijaksi :)